Modele de coronite din hartie

În 1949, Xerox Corporation a introdus primul copiator xérografic numit Model A. [2] Succesul compagei Xerox a fost Atât de Mare încât, în America de Nord, fotocopierea a ajuns să fie cunoscută în rândul populației ca “xeroxare”. Compania Xerox a luptat Activ pentru a preveni ca numele său să devină o Marçà înregistrată generalizată. În timp ce Cuvântul “Xerox” a apărut în unele dicționare ca sinonim pentru fotocopiere, Xerox Corporation sollicită de obicei ca asemenea listări să fie modificate și ca oamenii să nu folosească numele “Xerox” în acest mod. Unele limbi incluent termeni hibrizi, precum răspânditul Termen Polonez “kserokopia” (“xerocopie”), chiar Dacă relativ puține fotocopiatoare sunt Marca Xerox. Aplicati on-line PE www.cardavantaj.ro la sectiabie “aplica acum”. Chester Carlson, inventatorul fotocopierii, ERA inițial un avocat de BREVETE, ca și cercetător și inventator în timpul Liber. Locul său de Muncă la Oficiul de BREVETE DIN New York presupini executarea unui numar Mare de copii ALE documentelor importante. Lui Carlson, Care Era artritique, acest proces i se părea a fi dureros și Anost. Acest lucru l-a coordina să FACA experimente cu fotoconductivitatea. Carlson și-a folosit bucătăria pentru Experimentele “electrofotografice” și, în 1938, a Depus Cerere pentru a obține un brevet al acestui proces.

A făcut prima Fotocopie folosind o plăcuță de zinc acoperită cu Sulf. Cuvintele “10-22-38 Astoria” au fost scrise PE port-obiectul microscopului, Care a fost plasat deasupra a mai mult SULF și Sub o Lumina puternică. După îndepărtarea port-obiectului, a Rămas o imagine în oglindă a cuvintelor. Carlson a încercat să-și vândă invenția unor companii, a eșuat însă deoarece procesul Era încă subdezvoltat. La ACEA vreme, copiile multiple erau făcute de obicei în momentul realizării documentului original, folosind indigoul sau mașinile de multiplicat Manuale, oamenii nevăzând necesitatea unei mașini electronice. Între 1939 și 1944, Carlson a fost refuzat de peste 20 de companii, inclusiv IBM şi General Electric, niciuna dintre ele considerând că exista o piață semnificativă pentru copiatoare. -Poti Plati dans le taux fara dobanda, fie en ligne, fie direct dans nostru magazinul. -Pentru a Plati en ligne cu cardul, selectati Optia “CardAvantaj” DIN procesul de comanda si modalitatea de Plata Dorita: taux fara dobanda sau Integral. În 1937, fizicianul Bulgar Georgi Nadjakov a aflat că, atunci Când sunt plasate Într-un câmp electric și expuse la Lumină, unele dielectrice dobândesc polarzare ELECTRICĂ Permanentă în zoneLe expuse. [5] Această polarzare persistă în întuneric și este eliminată de Lumină. . La începutul anilor 1950, Radio Corporation of America (RCA) a introdus o variație a procesului numit electrofax, prin care imaginile sunt formiate direct pe o hârtie cu înveliș Special și date cu un pigment dispersât Într-un lichid.

Puteti fusionner la orice Sucursala Credit Europe Bank. Adresa trebuie sa fie CEA DIN buletin/carte de identitate! Există o tendință crescândă a noilor fotocopiatoare de a adopta tehnologia numerică, înlocuind prin urmare mai vechea tehnologie analogică. În cazul copierii numerice, dispozitivul constă efectiv dintr-un SCANeR integrat și o imprimantă cu laser. Acest modèle are Naomi avantaje, precum îmbunătățirea automată a calității imaginii și abilitatea de a Scana pagini Independent de procesul tipăririi Lor.